Nu bär det snart av till sydligare breddgrader...

därför kommer det bli en paus från bloggandet. Ha en underbar vecka!



Second hand

Jag har tidigare inte bloggat särskilt mycket om mitt stora intresse, inredning. Men nu kan jag inte hålla mig längre :) Vår lägenhet är inredd i lantlig stil med vita möbler, vitrinskåp, rustika lyktor, antika speglar och hissgardiner. Men bland alla våra vita möbler har jag velat haft något som bryter av lite mot allt det vita. När jag besökte Myrorna för nån vecka sen fick jag syn på denna fantastiskt fina stol, i grönt! Den passar alldeles utmärkt i vår ljusa lägenhet! Vad tycks?



Även Elsie är förtjust i mattes nya inköp


Ny bikini för sol o bad

Idag fyndande jag den här fina bikinin på Twilfit, till min stora glädje var det halva reapriset! :) Jag gillar lavendelfärgen och volangerna skarpt.


Just nu drömmer jag om Karpathos

På torsdag åker jag o min sambo till Karpathos, en grekisk ö i det Egeiska havet. Det ska bli alldeles underbart! Skriv gärna i kommentarsfältet om ni har några tips på servärdigheter, restauranger, stränder o andra smultronställen på ön Karpathos.


Hipstamatic

Jag är lite små förtjust i bilder med retrokänsla a la 70-tal. Med appen Hipstamatic kan man få till just den stilen på sina bilder. Här är ett axplock av bilder jag fotat i Hipstamatic.




Sommartider..

är det fortfarande i mitt huvud även om det regnar och höstkollektionen kommit in i butikerna. Bara för att förstärka sommarkänslan kommer här två riktigt somriga outfits.

Till fest...




och till vardags...



Fredagsmys!

Ikväll är det fredagsmys framför teven som gäller. Jag vill tipsa om en superbra foundation från Vichy.   

Den är fantastisk! Ger ett matt resultat samtidigt som man får en riktig lyster i hyn. Dessutom innehåller den ämnen som ska vara bra för huden, hurra! :)

Mitt skofynd

Fyndande dessa fina träskopinspirerande sandaler på Bianco i helgen. Superfina är dem!
Dessa matchar jag med slitna jeansshorts och en tunika.

Superfin klänning till salu

För en tid sedan köpte jag denna klänning på nätet dock var den för liten för mig. Så nu hoppas jag att någon annan kan få glädje av denna underbara klänning!
"Enaxlad klänning från PAPRIKA i chiffong. Underkjol i tyll samt dold dragkedja i sidan. Helfodrad.Tillverkad av 100% Polyester."

Klänningen är helt oanvänd! Storlek: S/M. Pris: 150kr

Skriv en kommentar om ni är intresserade!

RSS 2.0